Сродни души

По Коледа се случват чудеса!
декември 11, 2019
Бъди здрав – повиши вибрациите си
март 23, 2020

Сродни души

СРОДНИ ДУШИ

 

Обикновено, когато кажем „сродна душа“ си мислим че става въпрос за човек, с който ще прекараме живота си и с когото си принадлежим. Това не е така. Рядък дар е точно този човек да е ваша сродна душа. Кръвният род и духовният род са две съвършено различни категории.

Сродна душа-това е душа, с която сме извървели дълъг път заедно. Придобили сме различен опит в съвместна работа чрез обучения, страдания, падения и възходи. Сродните души вървят заедно от живот в живот. Винаги си помагат една друга, за да успяват и  успехът е взаимен. Никой не може да израсте сам, без подходящо обкръжение, без духовна подкрепа, без сродни души, с които имат общи интереси, общи цели, общи стремления. Те вървят по един и същи път, всеки в неговия коридор, по неговия начин с неговото темпо.

Това са личности, с които се чувствате свързани почти мигновено. Времето в което общувате може и да бъде кратко, но срещата ви ще ви донесе мъдростта от която се нуждаете да чуете.

Сродните души са с нас, точно там, където ни е нужна подкрепа. За да успееш в каквото и да е начинание трябва да си със съмишленици. „За да успееш- промени средата“-съветват всички успешни хора. Какво означава това? Иди там, където и другите мислят като теб, и другите имат сходни или еднакви с твоите цели. Сродните души се откриват едни други по вибрацията, чувстват се добре заедно. Можете да си говорите с часове, без да се изчерпате. Най-често това са най-добрите ви приятели. Това са хора, който ви помагат да преодолеете емоционалните и духовните бариери, които разбира се сами си поставяме. Този тип хора се появяват винаги в най-правилния момент – след раздяла, загуба на близък човек, по време на кръстопът в живота ви. Те са до вас, за да ви предоставят най-важните житейски уроци.

Появяват се в Живота ни също и в момент, когато имаме нужда от пълна промяна и ни предоставят изцяло нова гледна точка за всичко…предизвикват ни, дърпат ни нагоре и ни променят….

С определени хора можем да станем сродни души и в настоящия живот. Постепенно да се открием – чрез общи интереси, съвместен живот, работа… и всеки дава своя дял в общото стремление. Общуването обогатява и двете страни. Всеки споделя и влага своя опит, знания, умения и те стават общи.

Сродните души са заедно и си помагат не само в този живот и не само когато сме въплътени и сме във физическо тяло, но и когато сме в астралния свят. Връзката между тях не се прекъсва и когато някои са във физическия свят, а други в астралния. Смъртта не е край, а преход…преминаване от едно състояние в друго, от един свят в друг… Ние усещаме тяхната помощ и добронамерена намеса често в живота си (религията ги е нарекла ангели и им е дала даже определен образ на невидими същества с криле). Призовавайки ги и обръщайки се към тях с молба, те винаги откликват с желание и Любов. От тази връзка израстват и двете страни.

Нашият духовен род е винаги готов да ни подкрепи в трудни за нас ситуации…а и не само…Във всяка ситуация, даже и най обикновена на пръв поглед, когато не намираме отговор или решение, те с радост ни помагат ако ги помолим за това. Решенията се явяват изведнъж, ей така сякаш от нищото….нещата се подреждат за нас, точно така както сме искали…..по лесно сбъдваме мечтите си….