ДА СИ ПОДАДЕМ РЪЦЕ

ПРАЗНИК ЛИТА МАГИЧЕСКАТА СИЛА НА ЛЯТНОТО СЛЪНЦЕСТОЕНЕ
юни 11, 2019
По Коледа се случват чудеса!
декември 11, 2019

ДА СИ ПОДАДЕМ РЪЦЕ

Мили мои, нека всеки поеме своята отговорност за това, което прави. Нека всеки от вас се отнася с уважение и любов към природата и всяко Божие Творение. Горите, полята, реките и моретата с техните безбройни растителни и животински обитатели са достойни за уважение, както и вие като най-разумните същества на планетата. Нека вашата обич към всичко, което ви заобикаля, не допуска разрушението и унищожението. Нека това, което изхвърляте, не задушава естествения растеж и желание за живот на нито едно цвете, тревичка или животинче.

Бъдете състрадателни към всяко живо същество от вашата фауна или флора. Гледайте с обич на скалите и водите, на небесния простор. Уверявам ви, че вашето отношение към всичко, което ви заобикаля, е от огромно значение за бъдещето ви и бъдещето на Майката Земя. Около вас има несметни богатства, които трябва да опазите и съхраните, за да могат още много поколения напред във времето да живеят и се радват на това, което Бог е сътворил и ще сътворява. Ние, вашите приятели от висините, се опитваме по всякакъв начин да ви помагаме, като ви напътстваме и даряваме с обич, като общуваме директно с някои от вас, които са посланици на Доброто и Светлината. Аз вярвам, че всеки от вас ще се замисли и ще даде най-доброто от себе си, за да се попречи на всичко това, което нарушава естествения ход на всичко, сътворено с много любов от Природата (Твореца). Нека вашата обич към всичко, което ви заобикаля, е толкова силна, че да не позволява на тези, които рушат, да го правят, страхувайки се от последиците за тях и всички около тях.

Скъпи Божии чеда, вие извървяхте дълъг път на учение и страдание. Път, който бе осеян с много болка и неразбиране защо се случва всичко това, което носи разруха и смърт. Дошло е време това да се промени и животът ви да тръгне в друга посока, която ще ви отведе до коренно различни изживявания от тези, които сте изпитвали досега. Новите Времена, които ще сътворите, ще бъдат наситени само с вибрациите на любовта и прошката. Вие ще изпитвате само радостни чувства, такива, които ще ви тласкат да творите своето бъдеще такова, каквото искате да бъде. Вашите мисли ще са светли и наситени с картини, в които няма да има болка и неблагополучия. Вашето бъдеще ще се гради от вашите мисли, така, както става и сега, с тази разлика, че в тях няма да има плашещи и черни краски, защото всичко това няма да го има. Всеки от вас ще бъде това, което иска да бъде, това, което ще бъде най-добро за него според собственото му схващане, виждане за нещата, без това да пречи по никакъв начин на другите около него. Нека влезете в това бъдеще с чисти сърца, изпълнени с обич и много доброта един към друг, като изоставите вашите претенции и желания другите да бъдат това, което вие искате да бъдат. Приемайки свободния избор на всеки, вие ще бъдете свободни и истински щастливи. Вашата състрадателност и съпричастност към всички и всичко ще ви направи добри и свободни същества на Майката Земя. Искам да ви уверя, че това, което ви говоря, ще се случи съвсем скоро, в недалечно бъдеще.

Вашите стремежи към съвършенство и благоденствие ще бъдат удовлетворени по начин, който Бог избра за вас, защото вие достатъчно дълго страдахте от всичко, което сътворихте назад през вековете, създавайки реалност, която прави голяма част от вас неудовлетворени от това, което ви заобикаля. Вашите души страдат в по-голямата част от времето си на Земята. Вашите сърца се изпълват с тревога, която трябва да освободи място на любовта, нежността и състрадателността. С всеки изминал ден вие се променяте, без да осъзнавате, защото много светли същества работят за това, както на Земята, така и в Небесата. Тяхната обич и устрем са толкова големи, че няма сила, която да ги спре и върне назад. Много често тези работници на Светлината са около вас, а вие дори не ги забелязвате или ги приемате с насмешка и съмнение в тяхното знание и желание да ви помагат. Те ви подават ръце по един или друг начин и вие, смятайки се за „извисени“, ги отхвърляте, не знаейки колко много губите от това. Въпреки всичко, те продължават напред, за да ви тласкат към светлината – въпреки вашата съпротива и нежелание да прогледнете.

Точно такива работници на светлината са много в този момент на Земята и увличат след себе си хора, които са готови за това. Затова ви моля, оглеждайте се и ги разпознавайте. Те не случайно са до вас. Те са там, за да ви поведат нагоре и напред, там, накъдето всички сте тръгнали, но с вашата съпротива правите пътя по-бавен и труден. А може всичко да се случва толкова лесно и бързо, само да го поискате. Вгледайте се по дълбоко в себе си и ще разберете, че това е вашето съкровено желание – да се доближите колкото се може по-близо до вашия истински Аз, който ви води към Светлината.

(Получено чрез ченълинг от Тонка Стоянова)