Бъди здрав – повиши вибрациите си

Сродни души
март 3, 2020
ПРОГРАМИ ЗА САМОУНИЩОЖЕНИЕ
април 6, 2020

Бъди здрав – повиши вибрациите си

Цялата Вселена е вибрация. Вие влизате във взаимодействие с това, което забелязвате или това, към което вибрирате. Ако вибрирате към несправедливост и омраза, с такива неща ще се сблъсквате по пътя си на всяка крачка. Несъмнено ще си мислите, че животът е тежък и че всеки е срещу вас. За да промениш своя свят , трябва да промениш вибрациите си.  Някой от вас задавал ли си е въпросите -Кое във вселената , кое в живота около нас е с най-високи вибрации? Коя е най великата творяща сила? Коя е силата която създава в нас най високи вибрации? Коя е силата, която изгражда нашите взаимоотношения, нашият живот ? Това е любовта….любовта, която е във всеки от нас, божията частица, която носим, защото Бог е Любов.  От нас зависи колко от нея да използваме и да подобряваме живота си…колко от нея да раздаваме. Един от вселенските закони гласи, че каквото даваме ,това и получаваме. Затова каквото искате да получавате ,това и раздавайте, каквото искате да изпитате ,това и излъчвайте…

И  се питаме… как да се приближим до тази божествена частица в нас, до нашият Истински Аз, как да го постигнем наистина? Как да го направим? Как да открием тази сила в себе си и да я изявим, защото само така можем да повишаваме вибрациите си. Само така можем да усетим силата на духа си и естествено да бъдем здрави. Само така можем да усетим и разберем, че сме много повече от това, което си мислим че сме. Човекът е само това, в което вярва. Законите, които управляват Вселената, управляват и човешкия живот, в това число и човешкото здраве. Човекът е духовно същество във физическо тяло. Всичко в нас е свързано-мисли чувства, здраве на физическото ни тяло. Човешкият организъм е един съвършен механизъм и този механизъм работи безупречно, когато сме в унисон с вселенските закони. Но колкото и да се стараем да сме в добра форма, се случва и да понижим вибрациите си дотолкова че да се разболеем от грип, настинки инфекции и т. н. За това много ни помагат страхът, стресът насаждан ни от публичното пространство-медии, интернет. Пътищата, които можем да изберем, за да постигаме хармония и повишаваме вибрациите се много. Един от тях е Рейки.

За щастие в такива моменти, а и не само, на помощ ни идва една уникална система за самолечение (и лечение на други хора, животни, растения …и др.) наречена рейки. Самата аз я използвам повече от 20г. и с радост я преподавам на всички, които искат да усвоят този удивителен метод, създаден от будисткия монах и пазител на знанията д-р Микао Усуи . Системата рейки е един от начините, чрез които разбираме тези закони и ги прилагаме на практика, получаваме едно по дълбоко разбиране за тях чрез усвояването и. Рейки е не само система за самолечение и лечение , това е философия за живота въобще. Научавайки тази проста сама по себе си, лесна и достъпна за всеки система за лечение най напред повишаваме собствените си вибрации и достигаме до едно хармонично състояние. Балансирайки собствената си енергийна  система стигаме до едно по дълбоко разбиране за живота и законите, които действат в тази Вселена. Рейки ни помага да създадем хармония в живота си. Това е енергия и е просто средство, с което можем да помагаме на себе си и на другите. Всичко зависи само от нас.  Получаваме едно ново разбиране, ново усещане, което стои зад физическите ни сетива. То е повече от това, което можем да видим и пипнем. Рейки е система, която може да ни даде безброй възможности без лекарства да въздействаме на нашето здраве. Чрез тази концентрирана и канализирана универсална жизнена енергия можем да променим много аспекти от нашия живот. Тя не се основава на убеждение, вяра или внушение, а на директния опит на този, който я практикува. Всички знаем, че когато се нараним или нещо ни боли  инстинктивно слагаме ръцете си на  болното място. Това не е случайно. Без да го осъзнаваме ние си помагаме чрез лечебната сила която всеки от нас притежава. Рейки е точно такова знание за лечение с ръце.  Лечебната енергия е концентрирана и се научаваме как да си служим с нея, как да я използваме целенасочено и точно по предназначение. Можеш и ти да се научиш да лекуваш себе си и своите близки по един природен начин, чрез он лайн форма на обучение. Тя е удобна, защото получаваш всички материали на имейла си. Гледаш видео уроци от в къщи  и усвояваш в удобно за теб време. След инициация в Рейки, или предаване знанието от посветен учител на ученик, пред човек се откриват врати през които в неговия живот влиза една нова реалност.