Петър Дънов

ПРОГРАМИ ЗА САМОУНИЩОЖЕНИЕ
април 6, 2020
ПЕТЪР ДЪНОВ: Моя отколешна мечта беше да намеря начин да предавам словото си….
юли 15, 2020

Петър Дънов

11 ЮЛИ-156 години от рождението му
Скъпи Приятели, след доста дълги колебания реших да ви съобщя нещо интересно.Чрез ченълинг един от Астралните ми приятели-Петър Дънов, ме помоли чрез мене да предава своите послания, защото смята че времето е такова, че хората имат нужда от словото му. На въпроса ми: „А защо аз“ ми отговори, че имам точни и ясни познания за космогоничните закони и действието им, поради факта , че от дълги години се обучавам в езотерична школа,която дава много верни и ясни познания за строежа на света, космогоничните закони, работа с енергиите и съм учител в нея „Гранд, Мастер Рейки Академия“.Тази школа е създадена от извисения учител и пазител на знанието-Сатя ‘Ео Тхан и съм изключително щастлива от това, че попаднах на точно този учител.
След дългогодишни търсения, четене на езотерична литература и енергийни практики, които си противоречаха една на друга си задавах много въпроси, на които не можех да намеря отговорите. В тази школа след много обучения и дългогодишни практики заедно със Сатя Ео Тхан, всичко дойде на мястото си и пъзелът на езотеричните ми търсения и познания, започна да се подрежда.
От историята той е познат от няколко свои превъплъщения: Джабир Ибн Хайян Абу Муса (Гебер) 721 – 815 , Алберт Велики 1193 – 1280 ,Лю Фен 1444 – 1488, Граф Ракоци Сен Жермен 1694 – 1784, Сатя Ео Тхан….
Петър Дънов е един от любимите ми духовни учители и имам много книги с негови беседи в моята библиотека. Концертът на Маестро Камджалов по музикални произведения на Учителя, звучеше дълго в мен и остави дълбока следа в душата ми.
Скъпи приятели, дълго мислих дали да приема предложението му и имах доста лични доводи за това. В края на краищата се съгласих, тъй като реших че може би много хора имат нужда от посланията му в този момент, защото той смята че голяма част от словото му се изкривява и се правят погрешни тълкувания от хората-духовни водачи излизащи от негово име и някои от тях по скоро нанасят вреда, отколкото полза за обществото
.Знаем, че всеки тълкува нещата от позицията на познанията, които има и от позицията на ценностната си система, които се изграждат не в един живот. Необходими са десетки животи, опитности и практики, за да ги изградим. Нарушаването на нашите вярвания водят до вътрешна ( и външна) борба, гняв и отричане. Когато се гради нещо ново (независимо какво е то-било във физически аспект или духовен), старото трябва да се разруши , а това не е никак лесно. Старото е упорито, получило стабилност в съзнанието ни с годините, насаждано от обществото и религиите, създадени да властват над душите на хората.
Важно е да разберем едно- ВСИЧКО ВЪВ ВСЕЛЕНАТА ИМА ЛОГИКА, всичко във живота има логическо обяснение без мистика и фантазии.
За това Учителят Петър Дънов иска да предаде свои послания и те да достигат до хората, до всички, които искат да го чуят сега.
В моите книги имам послания от него.
Днес в денят на неговото рождение, реших все пак да го направя и да започна да публикувам неговото слово! Никого не ангажирам с това да вярва или не че словото е от Петър Дънов. Ще предоставям посланията му за тези, които имат нужда от това.
Изображението може да съдържа: 1 човек, брада и текстово съобщение