КАК ДА  СЪХРАНЯВАМЕ  И ПОВИШАВАМЕ ЕНЕРГИЯТА СИ

КАК ДА СЪХРАНЯВАМЕ И ПОВИШАВАМЕ ЕНЕРГИЯТА СИ
юли 27, 2021

КАК ДА  СЪХРАНЯВАМЕ  И ПОВИШАВАМЕ ЕНЕРГИЯТА СИ

КАК ДА  СЪХРАНЯВАМЕ  И ПОВИШАВАМЕ ЕНЕРГИЯТА СИ

Знаете ли, че енергията по принцип е неутрална – тя не е нито добра, нито лоша. От нашето отношение към живота, хората, обкръжаващия ни свят зависи каква енергия притежаваме и излъчваме в пространството. Имаме определени вибрации и те са с различна честота.Всеки дава(излъчва) в пространството, това, което има. Най високите вибрации, са естествено тези на Любовта. В сърцето ни е скрита безрезервната любов, която  притежаваме, защото сме това, което е и Бог, защото сме създадени с любов, защото Любовта е най-великата творяща сила във Вселената. Всичко, сътворено от нея, е от любов. Любовта е най градивната енергия и ние я притежаваме.

Страхът, злобата и завистта не създават добра реалност, и това са ниски вибрации.Тези които имат такива чувства имат по ниска честота на вибрации.

А знаете ли, че всичко във Вселената работи на принципа на резонанса. Когато общуваме с хората ние имаме обмен на енергия и ако сме на една честота, то ние резонираме с нея. Няма енергийно замърсени и енергийно чисти хора. Няма енергийни вампири, има обмен на енергия и резонанс. Ако резонирате с някой, то вие сте на неговата честота, включвате се в неговите вибрации, които се определят от мислите му, отношението му към вас и околните, към заобикалящия ни свят.

Всеки от нас има своя собствена ценностна система, която определя  изцяло живота ни, нашето поведение, нашето отношение към каквото и да е. Често тази ценностна система е подложена на сериозни изпитания, които могат да предизвикат вътрешна, духовна криза, ако тя е  била построена на грешни и илюзорни вярвания. Понякога ние притежаваме грешна ценностна система, но я защитаваме с всички сили, игнорирайки всичко, което ѝпротиворечи. По този начин сами се лишаваме от възможността  да бъдем щастливи и да се развиваме .

Как можем да се съхраним и чуждите енергии да не ни докосват и променят?

На първо място естествено като оставаме неутрални и не се въвеждаме в ситуациите, като не влизаме в резонанс с хора, които интуитивно усещаме като „не добри“ , като  поддържаме високи вибрации. Често, в общуването се задействат емоции и спонтанни реакции.

Важно е обаче да можем бързо да повишаваме вибрациите си, да се освобождаваме от това не добро ниско вибрационно състояние и да се научим да имаме контрол върху тези процеси.

…. Всичко в нашия живот зависи от волята ни и изборите които правим, от това към какво искрено се стремим – към хармоничния  и божествен Истински Аз, или към хаотичното и ниско вибрационно Его и неговите проявления- обида, злоба, агресия, неприязън, страхове, ненавист.

Никой не може да ви  вземе енергия.

Повечето от вас за съжаление не знаят как да са енергийно независими, да управляват енергията си и да поддържат високи вибрации.

Постоянният стрес, затрудненото общуване, негативността  и умората се натрупват и водят до различни заболявания. Енергийното ниво на клетките ви спада и на принципа на резонанса, започвате да привличате не добри за вас хора и събития….

Хубавото обаче е, че има начини да постигнете трайно високи вибрации и бързо и лесно да се възстановявате енергийно, когато това е необходимо. Практиките в много обучения  (като „Рейки“ ,“Ментална енергия„, „Древни Тибетски Жречески Практики„) ви позволява да постигнете енергийна(астрална) трансформация, да освобождавате всичко ненужно от себе си и да привличате в Живота си успех, радост, хармония  и благополучие.