В България настъпва ерата на водолея със стъпването на Земята ни на Учителя ПЕТЪР ДЪНОВВ

Коледно намаление-не пропускай тази възможност
декември 14, 2020
Имболк- Възраждане силата на Слънцето
февруари 1, 2021

В България настъпва ерата на водолея със стъпването на Земята ни на Учителя ПЕТЪР ДЪНОВВ

Мили мои братя и сестри,

След кратко отсъствие подновявам връзката си с вас чрез този контакт, който за мен е много благонадежден и от човек , който има голяма духовна просветленост и Любов в сърцето си.

Искам да споделя с вас някои мисли във връзка с новите енергии на земята и ерата на Водолея, за които съм говорил още приживе. Моят взор често бе отправен напред в бъдещето и промяната, която очаква човечеството с навлизането на шестата раса.Тя вече се установява  трайно и естествено това допринася по- бързо да се влеят и новите енергии, новите вибрации на планетата Земя. Нейният път се определя, от това, което правят нейните жители-разумните човешки същества. Макар и по труден за вас начин през последната година Земята се очисти от натрупаната кал и тиня и започна да се движи по своя път по- лесно и по- бързо. Новите енергии навлязоха в изчистеното пространство и дават възможност на много духовни люде да изявят своите познания, да достигнат посланията и знанията  им до повече хора, готови да чуят гласа на Новото Време.

Дава се шанс на всеки от вас за промяна. Каква ли?- може би ще се запитате вие?? Промяна, мили мои братя и сестри, която трябва да извадите от дълбините на сърцето си. Да извадите скрития копнеж за нещо ново, нещо различно, нещо по добро. Всеки има своя копнеж и трябва да се обърне навътре в себе си и да го открие.Той е там във всеки от вас още със сътворяването на Вселената. Дошло е време да се вгледате по дълбоко в себе си и ще откриете това, което стои скрито във вас-СВЕТЛИНА, МЪДРОСТ, ЗНАНИЕ. Те са ваши притежания и можете да отворите малка пътечка, за да могат да се изявят. Тези съкровища скрити във всеки от вас скоро ще заблестят и ще отварят все по широк  и по широк път….

Сега на Земята има голяма възможност всеки бързо и лесно да намери необходимите духовни знания и начините да ги приложи в живота си. Много будни хора показват в публичното пространство това, което могат и искат да го споделят с вас. Важно е да направите първата крачка към вашето духовно израстване, мили братя и сестри. Това става със знания водещи до осъзнаване, до извисяване, но и с действия, с дела. Нужно е не само желание, но  и малко усилие на волята, за да се направи…да се тръгне напред по Пътя на Новото Време. Веднъж тръгнали нищо не може да ви спре. Нищо не може да спре Духа и неговата безгранична Любов и Сила. Новите енергии се установяват и навлизат в Живота, независимо дали някои искат или не искат това.

Неочаквано за много от вас ще се появят нови способности и таланти. Ще се поставя ново начало и всеки ще избере какво да е то. Новите енергии ще ви заставят да се промените и нека това за вас е нов избор продиктуван от Сърцето, от Душата…от Духа.

За да се изгради новото, трябва да се разруши старото, а то винаги се съпротивлява.Всяко старо и отживяло рано или късно отстъпва пред новото.

Много от вас могат да се влеят в този процес на промяна като не се поддават на страха, който още дълго ще продължи да се всява и нагнетява в пространството.

Взорът ви обърнат към вас самите, мили мои братя и сестри, ще ви даде силата да се справяте и ще ви показва истински ценните неща в Живота. В България има много голям духовен потенциал. В ерата на Водолея ще ви водят ЛЮБОВТА , СВЕЛИНАТА   и УВАЖЕНИЕТО КЪМ ПРИРОДАТА, осъзнаване връзката ни със ЗЕМЯТА и всичко което е тя за нас. Майката Земя очаква вашата подкрепа от Любов, Разбиране и Съпричастност. Промяната във всеки от вас ще е промяна и за всички останали  както и за Природата. Животът на планетата е немислим без нейните закони. Всичко е взаимно свързано, мили мои братя и сестри.Природата ликува, когато усеща нашата Любов. Тя самата ни я дава постоянно и безусловно. Само минути обградени от красотата и връщат силите ви и желанието за живот , зарежда ви с енергия и способност да изявите най доброто от себе си. Новите енергии ще ви върнат към Природата, към Тишината, към Любовта. Ще ви отведат там, където ще черпите енергия, за да изявите най добрите качества които носите у себе си като Божии творения.

Моят апел към вас е да посрещате промените спокойно, без съпротивление, а с разбиране и Любов. Настъпват необратими процеси на цялата Земя и те са за добро. Дошло е време човешкият ДУХ да достигне своите висини.

Ваш приятел ПЕТЪР ДЪНОВ

(Записано от Тонка Стоянова на 7.01.2021 година)