Освободи страха – обичай себе си – 21 дневен онлайн курс

Тонка Стоянова-Гранд мастер рейки и учител по РейкиОсвободи страха – обичай себе си – 21 дневен онлайн курс

Защо създадох онлайн курса -"Освободи страха - обичай себе си"?

Създадох този курс, защото вярвам, че всеки заслужава да разбере как да промени ограничаващите си вярвания и да има прости техники и начини, с които да се успокоява при стрес, с които да се лекува.

Когато се чувстваме объркани и уплашени , безсилни да се справим с агресивния свят около нас имаме нужда от помощ. Ще ти помогна да опознаеш себе си, да разшириш мирогледа си, да развиеш силата си, да обичаш себе си.

Страхът се появява като механизъм на нашата собствена еволюция. Когато не любовта, а страхът определя изборите ти е моментът когато той започва да ти нанася вреда. Когато започнеш да му позволяваш да те контролира и да определя решенията ти вместо теб, трябва да проявиш воля да се справиш- да освободиш страха , да се свържеш със своята вътрешна мъдрост, да обичаш себе си.

Кога и как ще се проведе онлайн курсът

В този курс съм вложила моите знания от дългогодишната ми практика като учител и енергиен терапевт. Включила съм важни техники и упражнения, както и лечебни сеанси.

Материалите ще получавате в продължение на 21 дни

Ще ги получавате предишния ден, за да може сутринта, когато започвате деня, да включите аудио или видео ръководството за съответния ден. Препоръчвам ви да започвате денят си с аудио или видео техниките за този ден. Слушайте ги сутрин, за да може през деня да прилагате наученото . Разбира се, вие ще прецените кога и как ще е най-удобно да включите аудио или видео тренингите в ежедневието си. Много от тях са практики, които ако ги прилагате всеки ден, ще изградите навици, които ще променят Живота ви. Смята се, че човек ако прояви воля може да изгради един навик за 21 дена. Някои от материалите са обучителни за осъзнаване на важни неща, които ще променят гледната ви точка за света около вас.


Онлайн курс - "Освободи страха - Обичай себе си"

Ще имаш вечен достъп до онлайн курса .Не е нужно да плащаш, за да имаш достъп до него в бъдеще. Ще имаш достъп до него по всяко време и от всяка една точка по света чрез интернет.

Веднъж закупен, всеки онлайн курс си остава твой завинаги. Достъпът не е ограничен във времето.

Курсът има 3 модула с лечебни практики, лечебни сеанси, техники и начини за справяне със среса, тревожността и подпомагане в осъзнаване на собствената ви сила .

МОДУЛ 1. Страхът - част от човешкия опит + 3 лечебни сеанса - Редовна цена - 200 лв
МОДУЛ 2. Какво и как да промениш в ежедневието си, за да промениш живота си, практики - Редовна цена - 100 лв
МОДУЛ 3. Как да промениш ограничаващите си вярвания, практики - Редовна цена - 100лв

Цена - 400 лв

7 дневна парична гаранция

Ако поради каквато и да е причина прецениш, че името на курса не покрива очакванията ти или сметнеш, че не е за теб ние имаме 100% парична гаранция.

Единствено трябва да ни пишеш един бърз имейл до 7 дни след закупуването на курса и ние ще възстановим всяка една стотинка, за която си платил. Моята цел е да елиминирам напълно риска за теб, за да можеш да видиш за себе си, дали онлайн курса си струва и да се концентрираш да постигнеш резултата, който желаеш с програмата бързо.

Кликни на Бутона Отдолу и Започни Сега.

ВЗЕМИ СЕГА
 

Toni_reiki

+359 886 15 20 60

Стартирай с онлайн курс "Освободи страха-обичай себе си" Днес.

 

Избери метод на заплащане

Ако желаете да се запишете, моля попълнете формата по долу.
Вашето име
Вашият имейл
Ако желаете да заплатите по банков път моля изполавайте следните данни:

Банка: Пощенска банка
IBAN: BG73BPBI79221045108501
Титуляр на сметката: Тонка Стоянова


След извършване на плащането, моля свържете се с мен на телефон: 0886 15 20 60 или на имейл: toni_reiki@abv.bg
Ако желаете да заплатите по друг начин например:При избор на някой от посочените методи, моля свържете се с мен на: телефон: 0886 15 20 60 или на имейл: toni_reiki@abv.bg