Преодоляване на трагична карма – регресионна терапия

Тонка Стоянова-преминала обучение лично при Сатя Ео Тхан


ОБУЧЕНИЕ ПО РЕГРЕСИОННА ТЕРАПИЯ

"Човешкото съзнание е извън човешкия мозък" (академик Аначаев)

Регресионната терапия е модерна психотерапия, създадена от Сатя Ео Тхан и призната като наука през 1993 г.След признаването и като наука включително става и признаването на минали животи. Вече никой не отрича реинкарнацията.Това е много добър метод, защото не може да навреди на пациента(като хипноза и др.).Чрез Регресионна терапия се стига до истини в живота, до които по друг начин не може.

Терапевтичният път, как да се стигне до минал живот без да се изключи съзнанието се състои от 5 стадия, като в трети стадий има 9 основни стъпки. Сатя Ео Тхан работи 4 год.за да достигне до тези 9 стъпки. През 1993 г.получава докторска степен по психология (на 24г) и е най младият доктор на психологическите науки.

Регресия и Регресионна терапия са две различни понятия. Още в 17 век се прави регресия чрез хипноза. Хипнозата изключва съзнанието и се стига до подсъзнанието. Психиката на човек е беззащитна и понякога хипнозата предизвиква големи страдания. Преражданията съществуват и това не зависи от това дали вярваме или не.

Най-често страхът е породен от причината за смъртта. Важно е да се преживее първопричината за страха.Тя може да е още в детството.След кулминацията ,винаги има облекчение. Всеки, който има желание, може да мине обучение по регресионна терапия, след което самият той/тя ще може да извършва регресионни сеанси и да помага на хората да възстановят спомените от предишните си животи.

Страхове, фобии от различно естество:

  • състояние на тревожност
  • негативни поведенчески модели
  • неуспешност в личния живот и бизнеса
  • невъзможност за самореализация

Цена - 349лв

 

Toni_reiki

+359 886 15 20 60

 
Ако желаете да се запишете, моля попълнете формата по долу.
Вашето име
Вашият имейл
Ако желаете да заплатите по банков път моля изполавайте следните данни:

Банка: Пощенска банка
IBAN: BG73BPBI79221045108501
Титуляр на сметката: Тонка Стоянова


След извършване на плащането, моля свържете се с мен на телефон: 0886 15 20 60 или на имейл: toni_reiki@abv.bg
Ако желаете да заплатите по друг начин например:При избор на някой от посочените методи, моля свържете се с мен на: телефон: 0886 15 20 60 или на имейл: toni_reiki@abv.bg