Пробуждане на Чакрите

Тонка Стоянова-Гранд мастер рейки и учител по Рейки

Развитието на чакралната система позволява съществено подобряване на здравето и нашето психо-емационално състояние.

Знаете ли, че по голямата част от хората използват само 4-5 % от капацитета на своите чакри, а хора, които се занимават постоянно с лечебни и енергийни практики, могат да достигнат до 20-30% от техните възможности. И това е така ,защото много малко хора, включително и Рейки Мастери не знаят техники за пробуждане на чакрите.

Всеки човек без изключение може да развие чакрите си.

Развитието на чакралната система може да подобри значително здравето ви и вашето психо-емоционално състояние.

Основният смисъл на чакрите е, че дават енергия на физическото ни тяло.Те са разположени до основни нервно - съдови сплитове и ендокринни жлези на човека и енергията се разпределя чрез тях до всички органи, системи и всяка клетка от физическото тяло. Ако чакрите не работят и физическото тяло спира да функционира.

И чакрите са като всяко друго нещо в тялото ни...за да са развити е нужно да ги тренираме...упражняваме...така както е и с нашите мускули...Ако ги тренираме те ще са силни и ще оказват влияние естествено на цялото ни тяло.

Като езотеричен семинар той има уникални инициации. С помощта на тези инициации човек получава ТЛАСЪК на своите възможности.

На семинара "Пробуждане на чакрите" получавате 7 последователни индивидуални инициации и 7 последователни упражнения. С тяхна помощ ще можете да развиете вашата чакрална система до максимално възможният за всеки от вас резултат.

Това е базов семинар в Тибетската култура. От него човек започва да се развива в различни направления. След тези настройки човек започва да се развива бързо, в която и да е школа в езотериката.

Получаваш три видио урока с обучение и практики и индивидуална лична среща с учителя за инициации на седемте чакри.

Цена - 249лв

 

Toni_reiki

+359 886 15 20 60

 

Избери метод на заплащане

Ако желаете да се запишете, моля попълнете формата по долу.
Вашето име
Вашият имейл
Ако желаете да заплатите по банков път моля изполавайте следните данни:

Банка: Пощенска банка
IBAN: BG73BPBI79221045108501
Титуляр на сметката: Тонка Стоянова


След извършване на плащането, моля свържете се с мен на телефон: 0886 15 20 60 или на имейл: toni_reiki@abv.bg
Ако желаете да заплатите по друг начин например:При избор на някой от посочените методи, моля свържете се с мен на: телефон: 0886 15 20 60 или на имейл: toni_reiki@abv.bg